Gå til hovedindhold

Kom godt videre i vand

Gå til hensyntagende vandgymnastik på vores 'Kom godt videre i vand'-hold i Tinglev Svømmehal. Holdet er særligt godt til dig med gigt, gangbesvær og kroniske smerter.

Indhold

  Kom godt videre i vand - i Tinglev Svømmehal

  Holdet er et vandgymnastikhold henvendt til dig med ex. gigt, gangbesvær, ondt i ryggen, kroniske smerter eller balanceproblemer. Træningen instrueres af en idrætsuddannet og foregår i Tinglev Svømmehal (28 grader). 

  Holdet er bygget op efter de samme principper, som de officielle vandbaserede genoptræningstilbud fra eksempelvis Træning og Forebyggelse. Vi starter altid med lidt opvarmning. Derefter arbejder vi med forskellige øvelser og redskaber, der på en skånsom måde styrker hele kroppen.

  En session varer ca. 30 minutter, hvorefter du har ca. 15 minutters fri svømning eller afslapning. Saunaen er tændt. 

  Hold og tilmelding

  I Tinglev Svømmehal tilbyder vi ét 'Kom godt videre i vand'-hold:

  Pris: 320 kroner for 8 gange
  Holdstart: Nye hold starter i uge 34 og slutter i uge 41 (tilmelding åbner d. 18. juni kl. 10.00).

  Ønsker du mere eller anden træning i vand henviser vi til svømmeklubbernes og Gigtforeningens holdtilbud. 
  I Tinglev udbydes bl.a. sjov hensynstagende vandgymnastik samt genoptræningshold (med ledsager i vandet). Træningen foregår i den tyske svømmehal (34 grader). Læs mere under Tinglev IF Svømning.

  Om instruktøren

  Det er Maja der er instruktør på 'Kom godt videre i vand' i Tinglev. Hun har en idrætsuddannelse og en meget bred interesse for sport både på land og i vand. Du kan altid komme til Maja, hvis du har ønsker eller spørgsmål til øvelser.

  Vi ses i svømmehallen - omklædt og klar!

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende holdtilbudene i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Maja Lykke Schmidt
  Tlf.: +45 21 13 46 66
  Mail: malsc@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 17. juni 2024