Gå til hovedindhold

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Aktiv Aabenraas månedlige nyhedsbrev og læs de tidligere udgaver.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, siger du samtidig ja til nedenstående:

✔️ Jeg accepterer Aabenraa Kommunes, herunder Aktiv Aabenraas cookie- samt privatlivspolitik

✔️ Jeg giver samtidig Aabenraa Kommune, herunder Aktiv Aabenraa tilladelse til at sende mig 1-2 nyhedsmails i måneden.

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage.

Tidligere nyhedsbreve

Nyhedsbrev - August 2023
Sommerferien er slut og efteråret er på vej. Foreningerne er ved at være tilbage på fuld skrue og det giver øget aktivitet i og omkring vores faciliteter. Det er fantastisk! Inden efteråret for alvor kommer, så lad os alle nyde sensommeren med et væld af fantastiske aktiviteter. Mange af dem har vi med i dette nyhedsbrev!

Nyhedsbrev - Juli 2023
Sommerferien rinder ud og snart er der igen fyldt med aktiviteter i haller, svømmehaller og idrætsanlæg. August byder også på en række spændende motionsevents for både store og små. Vi glæder os til endnu engang at tage imod jer i vores faciliteter - og vi ønsker jer en fortsat god sommer!

Nyhedsbrev - Juni 2023
Sommerferien er startet for kommunens skolebørn. Det samme er den for mange familier - omend ikke nu, så lige straks. Over hele kommunen er der sommerferieaktiviteter for børn. Der er også løb for de voksne - og du kan blive tilskuer til et vaskeægte VM. Dejlig sommer, ik'?

Nyhedsbrev - Maj 2023
Sommerperioden byder traditionelt på mange aktiviteter rundt over hele kommunen. Denne sommerperiode ser ikke ud til at være en undtagelse! Kommunens skolebørn kan se frem til en aktiv sommerferie - og inden da, er der nok af begivenheder for både børn og voksne. 

Nyhedsbrev - April 2023
Meget snart er vi inde i maj måned - en måned, der virkeligt står i motionens tegn. På tværs af hele kommunen er der et væld af aktive tilbud for enhver smag, der toppes med Royal Run d. 29. maj. Alle disse aktiviteter, kan du læse meget mere om i dette nyhedsbrev!

Nyhedsbrev - Marts 2023
Foråret er godt på vej. Der begynder at komme blade på træerne, og det pynter ude på idrætsfaciliteterne, hvor udendørssæsonen for alvor er ved at tage fart. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et helt nyt svømmehold for tumlinger og en ekstra mulighed for at tjene penge til klubkassen.

Nyhedsbrev - Februar 2023
Foråret nærmer sig med hastige skridt og det kan ses rundt omkring på vores udendørs idrætsfaciliteter - dejligt! I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om gratis fortræningsforløb til Royal Run, tilmelding til nye hold og en gratis workshop om unges frivillighed.

Nyhedsbrev - Januar 2023
Et nyt år er startet og både idrætsfaciliteter og lokale foreninger buldrer derudaf. I dette nyhedsbrev kommer vi bl.a. ind på aktiviteter og åbningstider i vinterferien, hold i svømmehallerne og en workshop der lærer dig at tiltrække og fastholde unge frivillige i din forening.

Nyhedsbrev - December 2022
Året går på hæld og om lidt siger kalenderen 2023. Det forgangne år har for alvor bragt foreningsidrætten tilbage i både haller og svømmehaller ovenpå corona. Vi glæder os til fortsat at tage imod jer i det nye år!

Nyhedsbrev - November 2022
Vinteren nærmer sig og julen er så småt på vej. Vi ønsker alle vores brugere en glædelig jul, og vi glæder os til at tage imod jer i både haller og svømmehaller - både i december og i det kommende år.

Nyhedsbrev - Oktober 2022
Efteråret viser sig med flere og flere gule blade på træerne. I Aktiv Aabenraa står vi stadig klar til at tage imod dig, hvad enten det er udendørs eller indendørs. 

Nyhedsbrev - September 2022
Efteråret er på vej. Det betyder øget aktivitet i de fem kommunale idrætsfaciliteter, hvor mange aktiviteter flyttes fra udendørs til indendørs. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Nyhedsbrev - August 2022
Skolerne er vendt tilbage fra ferie. Det er de fleste foreninger også. Derfor er der igen masser af liv i og omkring de forskellige idrætsfaciliteter. Læs om frivilligfest, 60+ Aktiv Festival og meget mere.

Nyhedsbrev - Juli 2022
Foreningerne er snart tilbage på fuldt blus - det er vi også i haller og svømmehaller. Se ledige hold i svømmehallerne og læs om øvrige tilbud i de kommunale haller og svømmehaller.

Nyhedsbrev - Juni 2022
Foran os venter en masse aktiviteter på både land og i svømmehal. Læs om Åben Hal, Aktiv Ferie og Blå Flag.

Nyhedsbrev - Maj 2022
Så er det ved at være sommer. Skolernes sommerferie nærmer sig med hastige skridt, så foran os står bl.a. et væld af aktivitetstilbud til kommunens børn og unge.  

Nyhedsbrev - April 2022
Foråret er nu for alvor over os! Det betyder, at rigtig mange aktiviteter er rykket udendørs - og vi glæder os til at tage imod jer i de udendørs faciliteter, såvel som de indendørs.

Nyhedsbrev - Marts 2022
Marts har budt på det smukkeste forårsvejr. Så selvom det sner lidt i disse dage, mærker vi nu for alvor at det snart er sommer og sol. Vi glæder os til at tage imod jer - både indenfor og udenfor.

Nyhedsbrev - Februar 2022
Foråret står for døren og mange aktiviteter begynder så småt at blive rykket udendørs. I Aktiv Aabenraa glæder vi os til at tage imod jer både på vores udendørs og indendørs idrætsfaciliteter!

Nyhedsbrev - Januar 2022
Januar går på hæld og inden vi får set os om, er foråret på vej. Vi vinker farvel til de sidste restriktioner fra 1. februar - og håber at det er et endeligt farvel til mundbind og coronapas!

Nyhedsbrev - December 2021
Julen er over os og snart samles vi til årets mest hyggelige højtid. Når nu dette nyhedsbrev er sendt ud, er der kun tilbage at ønske dig en rigitg glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i 2022.

Nyhedsbrev - November 2021
Så er det snart december og dermed snart juletid - det glæder vi os alle til. Læs bl.a. om status på corona, julehygge i vores haller/svømmehaller og en fremtidig mulighed for at privatbooke vores haller. 

Nyhedsbrev - Oktober 2021
Efteråret står for døren, og de indendørs aktiviteter er godt i gang. Læs om tilbud under Åben Hal, Disko Plasko og nye hold i svømmehallen.

Nyhedsbrev - September 2021
Aktiv Ferie i efterårsferien, genstart og masser af muligheder for at være aktiv i de kommunale haller og svømmehaller.

Nyhedsbrev - August 2021
Så er vi tilbage fra sommerferie og klar til at give den fuld gas med nyheder og aktiviteter i Aktiv Aabenraa.

Nyhedsbrev - Juni 2021
Aktiv Aabenraa ønsker god sommerferie med masser af aktivitet i de kommunale haller og svømmehaller.

Nyhedsbrev - Maj 2021
Find information om genstart, aktiviteter i sommerferien, tilbud i svømmehallen og meget mere!

Nyhedsbrev - April 2021
Genstart, genstart, genstart... Er du klar? 

Nyhedsbrev - Marts 2021
Uret er sat en time frem og påskeferien er skudt i gang. Læs om den kommende genåbningsplan og find sjove aktiviteter til påsken her.

Nyhedsbrev - Februar 2021
Læs om første del af genåbningen og betydningen for idræts- og foreningslivet i Aabenraa Kommune. 

Nyhedsbrev - Januar 2021
2021 starter med forlængede restriktioner og lukkede idrætsfaciliteter. Få idéer til alternative udendørsaktiviteter for hele familien.

 • Nyhedsbrev - December 2020
  Et anderledes år går på hæld. Aktiv Aabenraa ønsker glædelig jul og godt nytår.  

  Nyhedsbrev - November 2020
  Forlængede retningslinjer, aktiviteter i svømmehallen og 10 gode bud på udendørs aktiviteter til hele familien.

  Nyhedsbrev - Oktober 2020
  Nye retningslinjer fra den 26. oktober 2020, læs med og bliv klogere på hvad der er muligt i din forening.

  Nyhedsbrev - September 2020
  Læs med og bliv klogere på retningslinjer, find arrangementer i din efterårsferie og kommende aktiviteter i haller og svømmehaller.

  Nyhedsbrev - August 2020
  Ansøg Sommerpuljen, deltag i sjove vandaktiviteter eller læs mere om helhedsplanen for Fladhøj Idrætscenter.

  Nyhedsbrev - Juni 2020
  EKSTRA mange sommerferieaktiviteter og gode tilbud i din ferie.

  Nyhedsbrev - Maj 2020 
  Find de kommende sommeraktiviteter og læs de gode historier fra foreningslivet trods Corona. 

  Nyhedsbrev - April 2020 
  Coronaen er stadig over os, men det er nu muligt at dyrke idræt udendørs, og flere foreninger er allerede i gang på alternative måder.

  Nyhedsbrev - Marts 2020
  Pga. Corona-krisen er alle idrætsfaciliteter lukket ned. Læs med og få tips til, hvad du kan lave derhjemme og bør se frem til.

  Nyhedsbrev - Februar 2020
  Foråret står for døren, gymnastikopvisningerne er i gang og hallerne bugner med gode aktiviteter i både hverdag og weekend.

  Nyhedsbrev - Januar 2020
  Godt nytår! Læs om tilbud i vinterferien, nye priser i svømmehallen, gratis pensionist svømning og meget mere.

Sidst opdateret: 23. januar 2024