Gå til hovedindhold

Vandgymnastik i Tinglev Svømmehal

Gå til vandgymnastik i Tinglev Svømmehal og få trænet din kondition, styrke og mobilitet med varierede programmer der skifter fra gang til gang.

Indhold

  Om vandgymnastik

  Vandgymnastik er en god og skånsom måde, at træne din krop på. Vi træner i det store bassin, der har en vandtemperatur på ca. 28 grader - perfekt til når pulsen kommer op.

  Vi tilbyder tre hold vandgymnastik i Tinglev Svømmehal:

  • Onsdag kl. 8.00-8.45
  • Onsdag kl. 9.00-9.45
  • Torsdag kl. 9.00-9.45

  En session består af ca. 30 minutters vandgymnastik og efterfølgende ca. 15 minutters fri svømning. Undervejs får du pulsen op, styrket dine muskler og arbejdet med din smidighed gennem varierede programmer, der skifter fra gang til gang.


  Tilmelding til vandgymnastik

  Aktiv Aabenraa tilbyder tre hold vandgymnastik i Tinglev Svømmehal:

  Pris: 320 kr. for 8 gange
  Holdstart: Nye hold starter i uge 34 og slutter i uge 41 (torsdagsholdet er pt. fuldt booket). Næste holdstart derefter er i uge 43 og tilmelding åbner onsdag d. 2. oktober kl. 10.00.

  Om instruktøren

  Det er Norge der er instruktør i vandgymnastik i Tinglev Svømmehal. Hun har flere års erfaring med trænergerningen fra bassinkanten - herunder også vandgymnastik.

  Norge er meget energisk og hendes vandgymnastik er meget rytmisk inspireret. Programmerne er utroligt varierende fra gang til gang, hvor hun har fokus på både styrke og kondition. 

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende vandgymnastik i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Morten Falk Størling
  Tlf.: +45 23 42 52 02
  Mail: mfst@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 8. juli 2024