Vandgymnastik i Tinglev Svømmehal

Gå til vandgymnastik i Tinglev Svømmehal og få trænet din kondition, styrke og mobilitet med varierede programmer der skifter fra gang til gang.

Indhold

  Om vandgymnastik

  Vandgymnastik er en god og skånsom måde, at træne din krop på. Vi træner i det store bassin, der har en vandtemperatur på ca. 28 grader - perfekt til når pulsen kommer op.

  Vi tilbyder tre hold vandgymnastik i Tinglev Svømmehal:

  • Onsdag kl. 8.00-8.45
  • Onsdag kl. 9.00-9.45
  • Torsdag kl. 9.00-9.45

  En session består af ca. 30 minutters vandgymnastik og efterfølgende ca. 30 minutters fri svømning. Undervejs får du pulsen op, styrket dine muskler og arbejdet med din smidighed gennem varierede programmer, der skifter fra gang til gang.


  Tilmelding til vandgymnastik

  Aktiv Aabenraa tilbyder tre hold vandgymnastik i Tinglev Svømmehal:

  Pris: 400 kr. for 10 gange
  Holdstart: De nuværende hold er i fuld gang og slutter i uge 12. Nye hold starter i uge 14 og slutter i uge 24 (tilmelding åbner d. 6. marts kl. 10.00)

   

  Om instruktøren

  Det er Norge der er instruktør i vandgymnastik i Tinglev Svømmehal. Hun har flere års erfaring med trænergerningen fra bassinkanten - herunder også vandgymnastik.

  Norge er meget energisk og hendes vandgymnastik er meget rytmisk inspireret. Programmerne er utroligt varierende fra gang til gang, hvor hun har fokus på både styrke og kondition. 

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende vandgymnastik i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Morten Falk Størling
  Tlf.: +45 23 42 52 02
  Mail: mfst@aabenraa.dk