AquaCross i Tinglev Svømmehal

Skal du have en plads på dette nye hold i Tinglev Svømmehal? AquaCross er for dig, der vil have det sjovt og samtidigt få pulsen op i vandet!

Indhold

   

  AquaCross

  AquaCross er til dig der vil have pulsen op i vand. Træningen foregår som en cirkeltræning med forskellige elementer både på land og i vand. Indholdet og redskaberne varierer fra gang til gang, men du er sikret sved på panden og smil på læben!

  Øvelser tilpasses holdets deltagere - ALLE kan være med! Unge som gamle. Holdet består af ca. 30 minutter instrueret træning og ca. 15 minutter til fri træning/svømning. Vi bruger hele bassinet.


  Tilmeld dig nu 

  I Tinglev Svømmehal tilbyder vi ét AquaCross-hold:

  Pris: 400 kroner for 10 gange.
  Holdstart: Nuværende hold er i fuld gang og slutter i uge 12. Nyt hold starter i uge 14 og slutter i uge 23 (tilmelding åbner d. 6. marts kl. 10.00)

  Om instruktøren

  Det er Maja der er instruktør på AquaCross i Tinglev Svømmehal. Hun har en idrætsuddannelse og en meget bred interesse for sport både på land og i vand. 

  Maja elsker at prøve nye ting af - og glæder sig over når nye tiltag kan blive til vedvarende tilbud i Aktiv Aabenraa eller i foreningsregi. Vi ses i Tinglev Svømmehal.

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende holdtilbudene i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Maja Lykke Schmidt
  Tlf.: +45 21 13 46 66
  Mail: malsc@aabenraa.dk