Gå til hovedindhold

AquaCross i Tinglev Svømmehal

Anderledes tilbud i Tinglev Svømmehal! AquaCross er for dig, der vil have det sjovt, få pulsen op i vand og træne hele kroppen

Indhold

   

  AquaCross

  AquaCross er til dig der ønsker at træne hele kroppen med højt humør og høj puls. Træningen foregår som en cirkeltræning med forskellige elementer både på land og i vand. Indholdet og redskaberne varierer fra gang til gang, men du er sikret sved på panden og smil på læben!

  Øvelser tilpasses holdets deltagere - ALLE kan være med! Unge som gamle. Holdet består af ca. 30 minutter instrueret træning og ca. 15 minutter til fri træning/svømning. Vi bruger hele bassinet.


  Se videoen her og find ud af, hvad AquaCross handler om

  Tilmeld dig nu 

  I Tinglev Svømmehal tilbyder vi ét AquaCross-hold:

  Pris: 320 kroner for 8 gange.
  Holdstart: Nye hold starter i uge 34 og slutter i uge 41 (tilmelding åbner d. 18. juni kl. 10.00).

  Om instruktøren

  Det er Maja der er instruktør på AquaCross i Tinglev Svømmehal. Hun har en idrætsuddannelse og en meget bred interesse for sport både på land og i vand. 

  Maja elsker at prøve nye ting af - og glæder sig over når nye tiltag kan blive til vedvarende tilbud i Aktiv Aabenraa eller i foreningsregi. Vi ses i Tinglev Svømmehal.

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende holdtilbudene i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Maja Lykke Schmidt
  Tlf.: +45 21 13 46 66
  Mail: malsc@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 4. juni 2024