Gå til hovedindhold

Vandgymnastik i Rødekro Svømmehal

Gå til vandgymnastik i Rødekro Svømmehal og få trænet din kondition, styrke og mobilitet med varierede programmer i svømmehallens varmtvandsbassin.

Indhold

  Om vandgymnastik

  Vandgymnastik er en god og skånsom måde, at træne din krop på. Vi træner i varmtvandsbassinet med ca. 33 grader varmt vand, så alle kan være med.

  Vi tilbyder tre hold vandgymnastik i Rødekro Svømmehal:

  • Mandag kl. 10.00-11.00
  • Mandag kl. 11.00-12.00
  • Torsdag kl. 13.45-14.45

  En session består af ca. 30 minutters vandgymnastik og efterfølgende ca. 30 minutters fri svømning. Undervejs får du pulsen op, styrket dine muskler og arbejdet med din smidighed gennem varierede programmer, der skifter fra gang til gang.


  Tilmelding til vandgymnastik

  Aktiv Aabenraa tilbyder tre hold vandgymnastik i Rødekro Svømmehal:

  Pris: 400 kr. for 10 gange
  Holdstart: De nuværende hold er i fuld gang og slutter i uge 12. Nye hold starter i uge 14 (torsdagsholdet) og uge 15 (mandagsholdene) og slutter i uge 24 (torsdagsholdet) og uge 25 (mandagsholdene). Tilmelding til alle hold åbner d. 6. marts kl. 10.00

   

  Om instruktørerne

   

  Maja og Morten er instruktører på vandgymnastik
  Det er Maja og Morten der er instruktører i vandgymnastik i Rødekro Svømmehal. Morten har mandagsholdene og Maja har torsdagsholdet.

   

  Maja er idrætsuddannet og har en meget bred interesse for sport både på land og i vand, som hun bruger i sin rolle som instruktør på mange forskellige typer hold.

  Morten har flere års erfaring med vandgymnastik og har også gennemført adskillige kurser, hvor han har taget alt det bedste, han har lært, og sat det sammen til sin helt egen måde, at lave vandgymnastik på.

  Det vigtigste fokus for Maja og Morten er, at alle får noget ud af det, uanset niveau. De hepper undervejs og skal også nok fortælle dig, hvis de kan se, at du sløver den lidt.

  Kontakt instruktørerne

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende vandgymnastik i Rødekro Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Morten Falk Størling (mandagshold)
  Tlf.: +45 23 42 52 02
  Mail: mfst@aabenraa.dk 

  Maja Lykke Schmidt (torsdagshold)
  Tlf.: +45 21 13 46 66
  Mail: malsc@aabenraa.dk

  Sidst opdateret: 22. februar 2024