Vandgymnastik i Rødekro Svømmehal

Gå til vandgymnastik i Rødekro Svømmehal og få trænet din kondition, styrke og mobilitet med varierede programmer i svømmehallens varmtvandsbassin.

Indhold

  Om vandgymnastik

  Vandgymnastik er en god og skånsom måde, at træne din krop på. Vi træner i varmtvandsbassinet med ca. 33 grader varmt vand, så alle kan være med.

  Vi tilbyder tre hold vandgymnastik i Rødekro Svømmehal:

  • Mandag kl. 10.00-11.00
  • Mandag kl. 11.00-12.00
  • Torsdag kl. 13.45-14.45

  En session består af ca. 30 minutters vandgymnastik og efterfølgende ca. 30 minutters fri svømning. Undervejs får du pulsen op, styrket dine muskler og arbejdet med din smidighed gennem varierede programmer, der skifter fra gang til gang.


  Tilmelding til vandgymnastik

  Aktiv Aabenraa tilbyder tre hold vandgymnastik i Rødekro Svømmehal:

  Pris: 280 kr. for 8 gange
  Holdstart: Nye hold starter i uge 43 (tilmelding åbner d. 4. oktober kl. 10.00).

   

  Om instruktøren

  Det er Morten der er instruktør i vandgymnastik i Rødekro Svømmehal. Han har flere års erfaring med vandgymnastik og har også gennemført adskillige kurser, hvor han har taget alt det bedste, han har lært, og sat det sammen til sin helt egen måde, at lave vandgymnastik på.

  Det vigtigste fokus for Morten er, at alle får noget ud af det, uanset niveau. Han hepper undervejs og skal også nok fortælle dig, hvis han kan se, at du sløver den lidt. 

  Morten gør også gerne brug af sjove og konditionsgivende lege, der gør træningen sjov selvom pulsen kommer op. 

  Kontakt instruktøren

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende vandgymnastik i Rødekro Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Morten Falk Størling
  Tlf.: +45 23 42 52 02
  Mail: mfst@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 20. september 2023