Gå til hovedindhold

Kom godt videre i vand

Gå til hensyntagende vandgymnastik på et af vores to 'Kom godt videre i vand'-hold i Rødekro Svømmehal. Holdene er særligt gode til dig med gigt, gangbesvær og kroniske smerter.

Indhold

  Kom godt videre i vand - i Rødekro Svømmehal

  Holdet er et vandgymnastikhold henvendt til dig med ex. gigt, gangbesvær, ondt i ryggen, kroniske smerter eller balanceproblemer. Træningen instrueres af en idrætsuddannet og foregår i Rødekro Svømmehals varmtvandsbassin (33 grader).

  Holdet er bygget op efter de samme principper, som de officielle vandbaserede genoptræningstilbud fra eksempelvis Træning og Forebyggelse. Vi starter altid med lidt opvarmning. Derefter arbejder vi med forskellige øvelser og redskaber, der på en skånsom måde styrker hele kroppen.

  En session varer ca. 30 minutter, hvorefter du har ca. 15 minutters fri svømning eller afslapning.

  Hold og tilmelding

  I Rødekro Svømmehal tilbyder vi to 'Kom godt videre i vand'-hold:

  Pris: 400 kroner for 10 gange
  Holdstart: De nuværende hold er i fuld gang og slutter i uge 12. Nye hold starter i uge 14 og slutter i uge 24 (tilmelding åbner d. 6. marts kl. 10.00)

  Derudover tilbyder vi et hold tirsdag kl. 11-11.45 i Tinglev Svømmehal.

  Ønsker du mere vandgymnastik henviser vi til svømmeklubbernes og gigtforeningens holdtilbud.

  Om instruktøren

  Det er Maja der er instruktør på Kom godt videre i både Rødekro og Tinglev. Hun har en idrætsuddannelse og en meget bred interesse for sport både på land og i vand. Du kan altid komme til Maja, hvis du har ønsker eller spørgsmål til øvelser.

  Vi ses i svømmehallen - omklædt og klar!

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende holdtilbudene i Rødekro Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Maja Lykke Schmidt
  Tlf.: +45 21 13 46 66
  Mail: malsc@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 28. februar 2024