Gå til hovedindhold

Aktivitetsplads ved Tinglev Fritidscenter

Aktiv Aabenraa ønsker at sikre de bedst mulige rammer for det gode liv i bevægelse i og omkring de kommunale idrætsfaciliteter i Aabenraa Kommune. Aktivitetspladsen ved Tinglev Fritidscenter er et samarbejde med Tinglev Skole, Just Human og Kompan.

Indhold

  Aktiv Aabenraa har i foråret 2021 ansøgt More Play Puljen. En pulje under Just Human i et samarbejde med KOMPAN med formålet om at give en hjælpende hånd til at realisere drømmen om en lege- og aktivitetsplads, hvor børn og voksne kan være sammen i bevægelse. Projektet er efterfølgende udviklet i samarbejde med KOMPAN, Tinglev Skole og øvrige brugere af Tinglev Hallen.

  Aktiviteter for alle

  Formålet med Aktivitetspladsen er at gøre Tinglev Fritidscenter attraktivt for flere målgrupper både indendørs og udendørs. Tinglev Skole har haft et specifikt ønske om en udendørs multibane og Aktiv Aabenraa har peget på området mellem hal og svømmehal som et område, der trænger til udvikling og fornyelse.

  Projektet indeholdt oprindeligt en multibane, en løbebane med 4 spor, opholdsmuligheder samt træningsareal som skal tilgodese interessenternes ønsker og skabe en øget sammenhængskraft mellem faciliteter og aktiviteter i området.

  Realiseringen inddeles i to etaper. Etablering af den første etape; en multibane, løbebane og længdespringsgrav er langt om længe i mål (april 2024). Grundet byggetilladelse og støjberegninger er multibanen placeret overfor parkeringspladserne til hallen. Banen er åben for alle!

  Vi er glade for, at så mange benytter sig af de nye faciliteter! 

  Billede inden indvielsen den 16. april 2024

  Se mere

  Forbliv opdateret på denne side

  Har du spørgsmål til arbejdet kontakt Projektkoordinator Erik Uldall Hansen euh@aabenraa.dk eller Aktivitetskoordinator Maja Lykke Schmidt malsc@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 17. juni 2024