Gå til hovedindhold

Vandgymnastik i Bov Svømmehal

Gå til vandgymnastik i Bov Svømmehal og få trænet din kondition, styrke og mobilitet med varierede programmer der skifter fra gang til gang.

Indhold

  Om vandgymnastik

  Vandgymnastik er en god og skånsom måde, at træne din krop på. Vi træner i det store bassin, hvor vandet er ca. 28 grader - en perfekt temperatur, når pulsen kommer lidt op.

  Vi tilbyder to hold vandgymnastik i Bov Svømmehal:

  • Tirsdag kl. 12.30-13.15
  • Tirsdag kl. 13.15-14.00

  En session består af ca. 30 minutters vandgymnastik og efterfølgende ca. 15 minutters fri svømning. Undervejs får du pulsen op, styrket dine muskler og arbejdet med din smidighed gennem varierede programmer, der skifter fra gang til gang.


  Tilmelding til vandgymnastik

  Aktiv Aabenraa tilbyder to hold vandgymnastik i Bov Svømmehal:

  Pris: 320 kr. for 8 gange
  Holdstart: Nye hold starter i uge 34 og slutter i uge 41 (tilmelding åbner d. 18. juni kl. 10.00).

  Om instruktøren

  Det er Morten der er instruktør i vandgymnastik i Bov Svømmehal. Han har flere års erfaring med vandgymnastik og har også gennemført adskillige kurser, hvor han har taget alt det bedste, han har lært, og sat det sammen til sin helt egen måde, at lave vandgymnastik på.

  Det vigtigste fokus for Morten er, at alle får noget ud af det, uanset niveau. Han hepper undervejs og skal også nok fortælle dig, hvis han kan se, at du sløver den lidt. 

  Morten gør også gerne brug af sjove og konditionsgivende lege, der gør træningen sjov selvom pulsen kommer op. 

  Kontakt instruktøren

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende vandgymnastik i Bov Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Morten Falk Størling
  Tlf.: +45 23 42 52 02
  Mail: mfst@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 17. juni 2024