Gå til hovedindhold

Tumlingesvømning i Bov Svømmehal

Gå til tumlingesvømning i Bov Svømmehal. Giv din tumling et sundt og trygt forhold til vand og få samtidigt kvalitetstid sammen.

Indhold

  Om tumlingesvømning

  Tumlingesvømning er den naturlige forlængelse af babysvømning. Gennem lege og sange (og sanglege) giver tumlingesvømning din tumling et sundt og trygt forhold til vand. Tumlingesvømning er et hyggeligt hold for både tumling og far/mor eller tumling og bedsteforældre.

  I Bov Svømmehal tilbyder vi et tumlingehold for 1-2 årige tumlinger.

  Det er ikke et krav, at I tidligere har gået til babysvømning eller andre former for tumlingehold, for at være med til tumlingesvømning i Bov Svømmehal. Instruktøren Helle tager udgangspunkt i de enkelte tumlinger og deres individuelle udgangspunkt.


  Tilmelding til tumlingesvømning

  Aktiv Aabenraa tilbyder ét tumlingehold for 1-2 årige i Bov Svømmehal:

  Pris: 560 kr. for 8 gange
  Holdstart: Nyt hold starter i uge 34 og slutter i uge 41 (tilmelding åbner d. 18. juni kl. 10.00).

  Om instruktøren

  Helle Hansen er instruktør på tumlingesvømning i Bov Svømmehal. Hun er uddannet pædagog og har derudover bestået instruktøruddannelser i både babysvømning og tumlingesvømning.

  Helle tilrettelægger undervisningen på de enkelte tumlingers præmisser, så alle tumlingerne får en god oplevelse.

  Det er vigtigt for Helle at undervisningen er hyggelig - både for tumlingerne og for forældre. Hyggelig undervisning er derfor noget, Helle har meget fokus på under hele forløbet.

  Kontakt instruktøren

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende tumlingesvømning i Bov Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Helle Hansen
  Tlf.: 26175509
  Mail: helha@aabenraa.dk

  Sidst opdateret: 4. juni 2024