Gå til hovedindhold

Babysvømning i Bov Svømmehal

Gå til babysvømning i Bov Svømmehal. Giv din baby et sundt og trygt forhold til vand og få samtidigt kvalitetstid sammen.

Indhold

  Babysvømning er en hyggelig aktivitet med tæt samvær mellem baby og forældre. Babyer elsker at være i vand og kan godt lide at lege i det - først med små plask, og efterhånden som de bliver ældre, nogle mere vilde lege. 

  I vand kan du lege og være sammen med din baby på en anden måde, end derhjemme på stuegulvet. 

  Og som et ekstra plus, kommer du og baby ud blandt andre babyer og nybagte forældre. 


  Hvorfor gå til babysvømning?

  Babysvømning er hyggeligt for baby og forældre. Men babysvømning er også en vigtig del af, at lære baby de grundlæggende elementer i selvlivredning i vand til senere i livet.

  Til babysvømning bliver babys motoriske og sansemotoriske udvikling også fremmet, fordi baby kan bevæge sig helt frit i vandet.

  For at opnå alt dette, bruger vi hyggelige lege, sanglege og øvelser, så undervisningen føles som en leg for både baby og forældre.


  Dyk er en vigtig del af babysvømning

  Til babysvømning laver vi små dykkelege med babyerne. Faktisk er det, at dykke, en vigtig del af undervisningen.

  Dykkene har det formål at lære babyerne, at det, at få hovedet under vand, ikke er farligt.

  Når vi dykker med babyerne mindsker det risikoen for, at baby går i panik, hvis han/hun ved et uheld skulle få hovedet under vand senere i livet. Og bare rolig... babyerne kan sagtens dykke (de har jo ligget inde i mors mave i ni måneder).

  BONUS! Vi tager flotte undervandsbilleder af dem til sidst i forløbet. 


  Sådan foregår babysvømning i Bov Svømmehal

  Til babysvømning i Bov Svømmehal lægger vi meget vægt på gentagelser i undervisningen, for det kan babyer godt lide. Derfor starter og slutter vi altid med de samme sange.

  Vi bruger også ofte de samme lege, sanglege og øvelser, men med progression fra gang til gang, så vi udvikler babyernes færdigheder.

  En session varer 45 minutter. Undervisningen har en varighed på 20-30 minutter, hvorefter der er fri leg i den resterende tid. 

  Babysvømning foregår i ca. 33 grader varmt vand i svømmehallens varmtvandsbassin.


  Tilmelding til babysvømning

  Aktiv Aabenraa tilbyder to hold babysvømning i Bov Svømmehal:

  Pris: 560 kr. for 8 gange.
  Holdstart: Nye hold starter i uge 34 og slutter i uge 41 (tilmelding åbner d. 18. juni kl. 10.00).

   

  Om instruktørerne

  Helle og Morten er instruktører på babysvømning i Bov Svømmehal. 

  De har begge bestået instruktøruddannelsen i babysvømning og er derudover også certificerede erhvervslivreddere. 

  Det er vigtigt for både Helle og Morten, at babysvømning skal være hyggeligt for både baby og forældre. Pjat og humor er derfor en integreret del af undervisningen. 

  Kontakt instruktørerne

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende babysvømning i Bov Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Morten Falk Størling
  Tlf.: +45 23 42 52 02
  Mail: mfst@aabenraa.dk

  Helle Hansen
  Tlf.: +45 26 17 55 09
  Mail: helha@aabenraa.dk

  Læs gerne 'Ofte stillede spørgsmål' igennem herunder, for at se, om du kan få svar på dine spørgsmål der. 

  Ofte stillede spørgsmål

  Prisen for babysvømning er for én baby med én forældre. Ønsker du at tage en gæst med - som ex. din partner, en bedsteforældre eller lignende - koster det 20 kr. pr. gang, hvis gæsten skal med i vandet (men er gratis, hvis gæsten sidder på kanten)

  Det er kun muligt at tage én gæst med i vandet. 

  Den sidste session i hvert forløb er det familiedag. Her må du gratis tage 3-4 gæster med i vandet (men husk, at vi kun er i varmtvandsbassinet og at du, hvis du tager et andet barn med, selv skal holde øje med det).

  Nej, det er ikke tilladt at benytte mobiltelefoner (herunder til billedetagning) og fotografiapparater i svømmehallen. Der er mange forældre der ikke føler sig komfortable i badetøj - og disse forældre skal ikke gå med en frygt for, at der bliver taget billeder af dem.

  Ønsker du et billede af din baby til babysvømning, tager vi undervandsbilleder af alle babyer til den næstsidste session i hvert forløb. Er det ikke muligt for dig at deltage i næstsidste session, kan du aftale med en instruktør, at i tager et undervandsbillede efter en af de andre sessioner.

  Vil du gerne have et stemningsbillede af dig og baby undervejs i forløbet, kan dette ske i samarbejde med en instruktør (læs: det er instruktøren - og kun instruktøren - der tager billedet). 

  Hvis et hold allerede er i gang og du gerne vil tilmelde jer dette hold, kan vores online bookingsystem ikke håndtere en forholdsmæssig lavere pris. Kontakt da aktivitetsmedarbejder Morten Falk Størling på tlf. 23425202 eller mail mfst@aabenraa.dk for at blive tilmeldt. 

  Nej, du betaler for et helt forløb og vi kan desværre ikke betale penge tilbage for de gange, i ikke har været med. 

  Ja og nej.

  Hvis du har tilmeldt jer et hold og holdet ikke er startet endnu, kan du fortryde og få refunderet pengene. 

  Hvis du har tilmeldt jer et hold og holdet er gået i gang, er det desværre ikke muligt at få refunderet pengene.

  I vores online bookingsystem kan du betale med dankort - enten med dit kort eller gennem MobilePay.

  Ønsker du at betale med en anden type betalingskort, kan du kontakte aktivitetsmedarbejder Morten Falk Størling på tlf. 23425202 eller mail mfst@aabenraa.dk. Så kan han hjælpe med tilmelding og betaling. 

  Vi har ingen familieomklædning i Bov Svømmehal, men særskilt herre- og dameomklædning.

  Vi stiller puslemåtter, badekar og badespande til rådighed i både dame- og herreomklædning.

  Barnevogne og klapvogne skal parkeres i forhallen. Det er ikke tilladt at tage dem med ind i omklædningsrummene.

  Du må gerne tage babys autostol med ind i omklædningsrummet. Vi vil dog gerne have, at du stiller den under bænken, så den optager så lidt plads som muligt. 

  Uanset om du skal have hovedet under vand eller ej, skal du vaske dit hår med sæbe. Ønsker du ikke at vaske dit hår, skal du være iført badehætte. 

  Dette er af hensyn til vandkvaliteten.

  Vi tilbyder også babysvømning i Rødekro Svømmehal, der kører sideløbende med holdene i Bov og med de samme instruktører. Der er en mulighed for, at der er ledige pladser i Rødekro. Klik her for at læse mere om babysvømning i Rødekro Svømmehal.

  Har du tvillinger eller flerlinger, skal hver enkelt baby tilmeldes hver for sig. 

  Prisen pr. baby er inklusiv én forældre, så når du tilmelder to babyer betaler du også for to forældre (ex. dig og din parter) - og når du tilmelder tre babyer betaler du også for tre forældre.

  Der er ikke mængderabat, når man tilmelder tvillinger eller flerlinger. 

  Se mere

  Sidst opdateret: 17. juni 2024