Nye hold i Tinglev Svømmehal

Aktiv Aabenraa afprøver nye hold. Kom og vær med - og se om det er noget for dig. Der er hold for nybegynderen, for dig der ønsker genoptræning og for dig der bare vil have pulsen op i vandet!

Indhold

   

  Vandtilvænning for voksne

  Vandtilvænning er holdet for dig der ønsker at blive tryg i vand. Vi tager dig i hånden fra start og har fokus på tryghed frem for træning eller svømning. Der vil være øvelser tilpasset holdets deltagere - vi skal overskride grænser, men samtidig respektere hinandens udgangspunkt.

  Øvelserne foregår primært i den lave ende af det store bassin.

  Vi starter holdet op den 28. november kl. 11.00-11.45. Men allerede den 21. november kan du komme og prøve ganske gratis!  

  Kom godt videre i vand 

  Et hold med fokus på lette øvelser med genoptræning for øje. Godt til dig der skal i gang efter en skade, har gigt, er gangbesværet, har kroniske smerter eller lign. Det er en forudsætning for deltagelse på holdet, at du er selvhjulpen i omklædningen samt op- og nedstigning af bassin.

  Træning foregår i den lave ende af det store bassin og gennemføres som en cirkeltræning med øvelser alle kan være med til.

  Ca. 30 minutters instrueret træning og efterfølgende 15 minutters fri svømning eller tid til sauna.

  Vi starter holdet op den 28. november kl. 12.00-12.45. Men allerede den 21. november kan du komme og prøve ganske gratis! 

  AquaCross

  AquaCross er til dig der vil have pulsen op i vand. Træningen foregår som en cirkeltræning med forskellige elementer både på land og i vand. Indholdet og redskaberne varierer fra gang til gang, men du er sikret sved på panden og smil på læben!

  Øvelser tilpasses holdets deltagere - ALLE kan være med! Unge som gamle. Holdet består af ca. 30 minutter instrueret træning og ca. 15 minutter til fri træning/svømning. Vi bruger hele bassinet.

  Vi starter holdet op den 28. november kl. 13.00-13.45. Men allerede den 21. november kan du komme og prøve ganske gratis!  


  Tilmeld dig et eller flere af de nye tilbud

  Gå direkte til tilmelding af de enkelte hold her:

  Pris: Første gang er gratis, derefter 150kr. for 4 gange
  Holdstart: Den 28. november 2023 (tilmelding åbner d. 23. oktober kl. 10.00) HUSK du kan komme og prøve ganske gratis tirsdag den 21. november! 

  Om instruktøren

  Det er Maja der er instruktør på de nye hold i Tinglev Svømmehal. Hun har en idrætsuddannelse og en meget bred interesse for sport både på land og i vand. 

  Maja elsker at prøve nye ting af - og forhåbentlig bliver de nye hold et tilbagevendende tilbud i Aktiv Aabenraa eller i foreningsregi. Indtil da glæder hun sig til at se dig omklædt og klar i Tinglev Svømmehal.

  Kontakt

  Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende holdtilbudene i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

  Maja Lykke Schmidt
  Tlf.: +45 21 13 46 66
  Mail: malsc@aabenraa.dk 

  Sidst opdateret: 20. oktober 2023