Aktivt Arkiv

I vores arkiv kan I finde information om nye tiltag i Aktiv Aabenraa samt læse mere om de gode historier fra vores kommunale haller og svømmehaller.

Store og små til håndbold i Rødekro
Rødekro-Aabenraa Håndbold var med Håndboldens dag den 5. januar en del af Åben Hal programmet.
Det var første gang Håndboldens dag løb af stablen - og det var med stor succes. Børn og voksne, begyndere og øvede deltog i løbet af dagen og arrangementet sluttede af med "Handball in the Dark".
Se flere billeder her.

Nye tiltag i svømmehallerne
Aktiv Aabenraa har en række bud på nye aktiviteter i de tre kommunale svømmehaller. Men det skal ske i samråd med brugerne, så Aktiv Aabenraa inviterer til INSPIRATIONSAFTEN den 08.11.18 i Tinglev, hvor man kan komme med inputs til udviklingen af Aabenraa Kommunes Svømmehaller.


Se mere og læs artiklen "Unge vil gerne have familien med i svømmehallen" fra JydskeVestkysten den 06.11.18.

Åben hal uge 42 
Aabenraa Ugeavis har skrevet om opstarten af Åben Hal i uge 42. Du kan se artiklen på side 62 lige her.

Ældre vil have mere sved på panden
Se artiklen fra Morgenavisen Jyllands-Posten lige her.

Er du også interesseret i sved på panden og socialt fællesskab, så hold øje med Aktiv Aabenraa og se hvad der allerede nu rør sig i hallerne via vores hjemmeside og bookingsystem. 

I efteråret 2018 er der bl.a. oprettet ikke færre end 5 floorballhold i kommunen for seniorer efter vores samarbejde med Bevæg Dig For Livet.

Studietur
Den 21. september var halinspektører, bestyrelser, foreninger og Kultur- og Fritidsudvalg inviteret på studietur.

Grænsehallerne, Løjt Lands Idrætsanlæg og Fladhøj Idrætscenter blev besøgt, og der blev lystigt fortalt om nye projekter og tiltag i og omkring hallerne. 

Der blev erfaringsudvekslet på kryds og tværs og dagen sluttede af med en smagsprøve på Åben Hal, hvor der var kamp til stregen i både tennis, tæppecurling og floorball.

 

Motorikbanen Fladhøj
Udviklingskonsulent Carl Erik Callesen fortæller i nedenstående video om hvordan Motorikuniverset så "dagens lys" og om hvordan vi i Aktiv Aabenraa sætter fokus på opdeling af haller.

Sidst opdateret 17.01.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Aktiv Aabenraa - grund til bevægelse Skovbrynet 10 6230 Rødekro tlf: 7376 8910